Lungime: 21KM
Diferență de nivel pozitivă: 800m
Timp limită: 6 ore

Startul probei de semimaraton se va da din incinta stadionului Cugir Arena cu direcția de alergare spre strada Victoriei până la podul de peste pârâul Gugului, dupa care traseul va merge printre grădini până sub “Țara Vântului”.

Traseul va ocoli “Țara Vântului”, până la marginea pădurii Vaideiului, după care va urmări liziera pădurii până ne vom intersecta cu drumul Vaideiului pe care îl vom părăsi luând-o pe un drum forestier la stânga pe care se va alerga până pe drumul care separă județul Alba de judetul Hunedoara. Se va alerga pe acest drum de creastă, până la Crucea Romoșelului, după care va coborî pe Valea Dăii, până la prima intersecție.

De aici vom părăsi drumul principal și vom începe o urcare până în cătunul Fețeni. Odată ajunși la primele case din cătun, vom merge pe drumul de creastă, după care se va alerga pe drumurile forestiere ale cătunului.

De aici se va alerga pe Wasserline, până la Turnul de Apă, după care se va merge spre Biserica Romano-Catolică, de unde se va putea vedea panorama orașului dinspre sud spre nord.

De aici se va coborî și se va trece prin fața fabricii orașului Cugir, după care se va alerga pe fosta cale ferata până la Podul Roșu, pe unde se va traversa Râul Mare spre Cîndeni.

De aici se va alerga pe str. Mihai Viteazul până la intersecția cu str. Dragana și Mihail Kogălniceanu. Se va continua pe str. Mihail Kogălniceanu până la puntea Cîndeniului, pe unde se va traversa din nou râul și se va alerga drept spre Cugir Arena.

ro_RORO